Zwolle wijzigen
+31851304336 Tickets

Over ons

Of je nu een ervaren simracer bent, of voor het eerst in de sim stapt, iedereen is welkom bij Racesquare Zwolle! Bij ons beleef je zelf hoe het is om een raceweekend te ervaren. Onze medewerkers helpen je met alle instellingen, zodat jij op je eigen niveau kunt strijden om de podiumplaatsen.

Neem plaats in een van onze zestig racesimulatoren en neem het per race met twintig deelnemers tegelijkertijd tegen elkaar op! De marshall verzorgt tijdens de race het livecommentaar en biedt persoonlijke begeleiding, waardoor simrace-ervaring absoluut niet vereist is. Wil je bijvoorbeeld wel zelf schakelen of geen gebruik maken van hulpmiddelen, dan kan dat uiteraard ook.

4D-elementen zoals rook, lichteffecten en force feedback maken jouw race experience levensecht. Zo word je gewaarschuwd voor crashes en gele vlag-situaties. Het is mogelijk om tijdens de race via de headset met de andere deelnemers en de marshall te praten. Gedurende de wedstrijd zijn alle (race)namen voor iedereen zichtbaar, zodat je goed kunt zien wie op welke positie ligt. Niemand minder dan Tom Coronel voorziet je tijdens de race van tips vanuit de virtuele pitstraat.

Tijdens je bezoek kun je op het horecaplatform terecht voor een drankje en een hapje, terwijl je de virtuele race op grote schermen kunt volgen. Ben je op zoek naar de nieuwste Formule 1-merchandise, neem dan en kijkje in de shop.