Zwolle wijzigen
+31851304336 Tickets

ERVAAR HET ZELF

Stap in een van de zestig simulatoren en race over CM.com Circuit Zandvoort of een van de andere wereldberoemde Formule 1-circuits!

Bezoekers van Racesquare Zwolle kunnen met maar liefst twintig bezoekers tegelijkertijd aan een race deelnemen. Elke twintig minuten start er weer een nieuwe race op een nieuw circuit. Het is mogelijk om op individuele basis mee te rijden, maar ook groepen zijn natuurlijk welkom. Neem plaats in een van de high-end simulatoren en begin jouw race-sessie van ongeveer 1 uur met een korte uitleg over de knoppen op het levensechte Formule 1-stuur en enkele handige racetips. Daarna volgt de vrije training, kwalificatie en 2 races. De marshall verzorgt tijdens de race het livecommentaar en biedt persoonlijke begeleiding, waardoor simrace-ervaring absoluut niet vereist is. Wil je bijvoorbeeld wel zelf schakelen of geen gebruik maken van hulpmiddelen, dan kan dat uiteraard ook.

4D-elementen zoals rook, lichteffecten en force feedback maken jouw experience levensecht. Zo word je gewaarschuwd voor crashes en gele vlag-situaties. Het is mogelijk om tijdens de race via de headset met de andere deelnemers en de marshall te praten. Hilarische boardradio’s gegarandeerd! Tijdens de wedstrijd zijn alle (race)namen voor iedereen zichtbaar, zodat je goed kunt zien wie op welke positie ligt. 

Meer weten over een Race Experience, bekijk dan deze video.

Prijs: €25,-

* Beschik je over een kortingsvoucher of promotiecode, vul deze dan in bij de eerste stap tijdens het reserveren.

RESERVEER

Andere experiences