Zwolle wijzigen
+31851304336 Tickets

Simrace je vaker en wil je het opnemen tegen een ervaren deelnemersveld, doe dan mee aan deze race voor gevorderden! Je slaat de vrije training over en start jouw sessie direct na de rijdersbriefing met de kwalificatie, gevolgd door de race. Let op, je moet zelf schakelen en een pitstop maken. Het aantal hulpmiddelen is tijdens deze races gereduceerd.

Kies voor een race over CM.com Circuit Zandvoort of een ander uitdagend Formule 1-circuit. Tijdens het reserveren zie je wanneer we welke circuits voor gevorderden aanbieden. Laat maar eens zien hoe dicht jij in de buurt van de tijd van Max Verstappen kunt komen!

Bij een race voor gevorderden neem je samen met de andere deelnemers een uur lang plaats in een van de twintig high-end simulatoren. De 4D-technologie met rook-, lichteffecten en force feedback maken jouw sessie tot een levensechte ervaring. De marshall zorgt ervoor dat de race goed verloopt en de blauwe vlaggen worden gerespecteerd. Het is mogelijk om tijdens de race met elkaar en de marshall te praten via de headsets, dus laat het vooral aan iedereen weten als je op kop ligt! Tijdens de wedstrijd zijn alle (race)namen voor iedereen zichtbaar, zodat je goed kunt zien wie op welke positie rijdt.

De race wordt uitgezonden op grote schermen, dus toeschouwers kunnen alles op de voet volgen. Voor een drankje kun je terecht aan de bar en in onze pop-upstore vind je de nieuwste merchandise.

Prijs: € 25,-

* Beschik je over een kortingsvoucher of promotiecode, vul deze dan in bij de eerste stap tijdens het reserveren.

Tickets