Zwolle wijzigen
+31851304336 Tickets

unieke dag uit met collega's

Bij Racesquare Zwolle organiseer je het ultieme bedrijfsuitje! Hier race je samen met je collega's over de mooiste Formule 1-circuits ter wereld en geniet je van een hapje en een drankje (of een uitgebreid diner) op ons ruime food court.

Racesquare Zwolle is gelegen in het stadion van PEC Zwolle en heeft ruime parkeergelegenheid. Hier bieden we 900m2 aan pure Formule 1-beleving! Stap met je collega's in een van de zestig simulatoren en race over de mooiste Formule 1-circuits ter wereld. Ervaring is niet nodig. We stellen alles zo in dat het racen voor iedereen toegankelijk is. Elke race wordt daarbij begeleid door een persoonlijke Race Marshall.

Het uitgebreide food court biedt ruimte aan kleine en grotere groepen tot wel 200 personen. Wil je eerst nog even vergaderen of iets presenteren, maak dan gebruik van de boardroom of het presentatieplein. Alle benodigde audio- en videoapparatuur is aanwezig.

We bieden diverse arrangementen die direct via de website geboekt kunnen worden. Wil je eerst nog vergaderen, een competitie houden of heb je andere wensen, geef dan je wensen aan via het contactformulier of bel ons via het nummer bovenaan de website.

Hopelijk tot snel!