CM.com Circuit Zandvoort wijzigen
+31 85 130 4334 Tickets

We zijn blij dat we de volgende stap mogen aankondigen: The Official F1 Racing Centre wordt per 1 januari 2023 Racesquare Utrecht!


Racesquare, de organisatie achter The Official F1 Racing Centre, heeft de afgelopen jaren flink wat Racesquare vestigingen geopend in Nederland. Dit is ons en de bezoekers in Rotterdam, Zwolle, Alkmaar en Zandvoort zo goed bevallen, dat we heel graag onder ons ‘eigen’ merk door willen. Dat geeft ons de vrijheid om de experience nog meer naar onze smaak in te richten en gaan we dus nog veel meer aandacht aan besteden de komende tijd.


Wat betekent dat:

  • De locatie in Utrecht wordt omgebouwd tot onze gloednieuwe ‘eigen’ look & feel, met Formule 1-memorabilia, nieuwe race experiences en veel extra activiteiten tijdens alle Grand Prix weekenden. Uiteraard blijven de vertrouwde 60 high-end race simulatoren, het food court, de boardroom, de gezellige bar en ervaren medewerkers gewoon aanwezig.
  • Door met een nieuwe game te werken kunnen we nog meer diversiteit en uitdaging bieden. Bezoekers kunnen nog steeds deelnemen aan dezelfde races, maar nu kiezen tussen meer verschillende race niveaus en de daarbij behorende instellingen. Ook zorgen we ervoor dat je direct over de nieuwste circuits kunt racen en kunnen we zelfs circuits toevoegen die niet op de Formule 1-kalender staan. Oh, en wat te denken van wisselende weersomstandigheden... Durf jij het aan?!
  • Vanaf januari 2023 kun je je inschrijven voor de Racesquare competitie. De betere coureurs kunnen zich zo met de besten van het veld meten, maar natuurlijk kun je ook gewoon voor de gezelligheid meedoen en je gezamenlijke passie delen. Meer informatie over de start en het inschrijven volgt rond de jaarwisseling.
  • Om dit alles te vieren is de maand januari bij ons een feestmaand, waarbij we graag met jullie proosten onder het genot van een glas champagne en er leuke extra’s voor alle bezoekers zijn! Houd onze website, nieuwsbrief en social media kanalen in de gaten voor nog meer nieuws en bijzondere activiteiten in deze feestmaand!
  • We blijven samenwerken met de Formule 1 en ons enthousiasme voor de sport o.a. tijdens de experience en race weekenden met jullie delen. Stay tuned for more!


We hopen jullie snel te zien en verrassen in Utrecht!

Team Formule 1 Racing Centre en Racesquare