Rotterdam Tel: 085-1304335

ERVAAR HET ZELF

Stap in een van onze high-end simulatoren en race over de beroemdste Formule 1-circuits ter wereld! Bezoekers van Racesquare Rotterdam kunnen met maar liefst twintig vrienden, collega's of andere bezoekers tegelijkertijd deelnemen. Jouw race-sessie van ongeveer 45 minuten begint met een korte uitleg over de knoppen op het levensechte Formule 1-stuur en enkele handige racetips. Daarna volgt de vrije training, kwalificatie en race. De Race Marshall verzorgt tijdens de race het live commentaar en biedt persoonlijke begeleiding, waardoor sim race ervaring absoluut niet vereist is. Wil je bijvoorbeeld wel zelf schakelen of geen hulp(middelen), dan kan dat natuurlijk ook.

Tijdens de race ervaar je fysieke en visuele elementen zoals force feedback, rook- en lichteffecten. Het is mogelijk om tijdens de race met elkaar en de Race Marshall te praten via de headsets, wat nog wel eens tot hilarische boardradio’s leidt. Tijdens de race zijn alle (race)namen voor iedereen zichtbaar, zodat je goed kunt zien wie op welke positie ligt.

Racesquare Rotterdam is gelegen in het bruisende Hollywood Event Center. Bezoekers kunnen naast racen ook in de merchandise shop terecht voor de nieuwste kleding en fantastische memorabilia. Vanaf het horecaplatform zijn de races op het grote scherm volgen, en kun je genieten van een hapje en een drankje.

Prijs: €25,-

BINNENKORT TE RESERVEREN!

Andere raceklasses

Gevorderden race

Lees meer

Motion sims

Lees meer