Rotterdam Tel: 085-1304335

ga de strijd aan

Heb jij al aardig wat (sim)race ervaring en wil je het opnemen tegen een ervaren deelnemersveld, doe dan mee aan een Gevorderden Race! Jouw race-sessie duurt ongeveer 45 minuten en  start direct na de drivers briefing met de kwalificatie, gevolgd door de race. Let op, je moet zelf schakelen en een pitstop maken. Het aantal hulpmiddelen is bij deze races gereduceerd.

Uiteraard kun je ook hier kiezen tussen de mooiste en meest uitdagende Formule 1-circuits. Tijdens het reserveren zie je wanneer we welke circuits voor gevorderden aanbieden. Laat maar eens zien hoe dicht jij in de buurt van de tijd van Max Verstappen komt!

Bij races voor gevorderden neem je samen met de andere bezoekers plaats in een van de twintig high-end simulatoren. De fysieke en visuele elementen, zoals force feedback, rook- en lichteffecten, zorgen tijdens de race voor extra spanning. De Race Marshall zorgt er daarbij voor dat de race goed verloopt en de blauwe vlaggen worden gerespecteerd. Het is mogelijk om tijdens de race met elkaar en de Race Marshall te praten via de headsets, dus laat het vooral aan iedereen weten wanneer je vooraan ligt! Tijdens de race zijn alle (race)namen voor iedereen zichtbaar, waardoor je goed kunt zien wie op welke positie ligt en wat het gat met jouw voorganger is.

Toeschouwers kunnen de race volgen vanaf het horecaplatform. Vergeet ook niet een kijkje te nemen in onze store voor de nieuwste merchandise en indrukwekkende memorabilia.

Prijs: € 25,-

BINNENKORT TE RESERVEREN!

Andere raceklassen

Standaard race

Lees meer

Motion sims

Lees meer