Rotterdam wijzigen
088-3032803 Tickets

Over ons

Voor een bezoek aan Racesquare Rotterdam hoef je geen hardcore Formule 1-fan of ervaren simracer te zijn. Iedereen is welkom! Beleef zelf hoe het is om in een F1-auto te racen. Onze medewerkers helpen je met alle instellingen, zodat jij lekker kunt racen en op je eigen niveau kunt strijden om de podiumplaatsen.

Neem plaats in een van onze twintig racesimulatoren of kies voor een van de vier motion-sims en neem het tegen elkaar op! De marshall verzorgt tijdens de race het livecommentaar en biedt persoonlijke begeleiding, waardoor simrace-ervaring absoluut niet vereist is. Wil je bijvoorbeeld wel zelf schakelen of geen gebruik maken van hulpmiddelen, dan kan dat uiteraard ook.

4D-elementen zoals rook, lichteffecten en force feedback maken jouw experience levensecht. Zo word je gewaarschuwd voor crashes en gele vlag-situaties. Bij de motion-sims is de force feedback zelfs nóg heftiger. Bovendien bewegen deze simulatoren mee met elke rijrichting, waardoor je de kracht van een echte F1-wagen ervaart.


Het is mogelijk om tijdens de race via de headset met de andere deelnemers en de marshall te praten. Gedurende de wedstrijd zijn alle (race)namen voor iedereen zichtbaar, zodat je goed kunt zien wie op welke positie ligt. Niemand minder dan Tom Coronel voorziet je tijdens de race van tips vanuit de virtuele pitstraat.

Tijdens je bezoek kun je op het horecaplatform terecht voor een drankje en een hapje, terwijl je de virtuele race op grote schermen kunt volgen. Ben je op zoek naar de nieuwste Formule 1-merchandise, neem dan en kijkje in de shop