Rotterdam Tel: 085-1304335

Over ons

Bij Racesquare Rotterdam beleef je een fantastische race-ervaring! Een ervaring die zo dicht mogelijk bij die van een coureur in de buurt komt, maar tegelijkertijd geen race of game vaardigheden vereist. Wij stellen tijdens jouw verblijf alles zo in, dat het racen voor iedereen toegankelijk is. Wil je wat extra uitdaging en bijvoorbeeld zelf schakelen of geen hulpsoftware, dan kan dat natuurlijk ook.

Stap in een van de twintig sims op de Racesquare grid of in een van de vier motion sims in het event center, en neem het tegen elkaar op! Tijdens de race krijg je uitleg van de Race Marshall en kun je via je koptelefoon live met elkaar en de Race Marshall praten. De namen van alle deelnemende coureurs zijn voor iedereen zichtbaar, zodat je precies ziet wie op welke positie je ligt. Tijdens de race ervaar je fysieke en (audio)visuele elementen zoals rook- en lichteffecten en force feedback van je stuur. Zo word je bijvoorbeeld gewaarschuwd voor crashes of gele vlag situaties, en voel je precies wat de bolide doet via de force feedback van je levensechte Formule 1-stuur. Bij de motion sims gaat de force feedback nóg verder en beweegt de gehele sim onder je mee! Niemand minder dan Tom Coronel voorziet je tijdens de race van tips vanuit de virtuele pitstraat.

Tijdens je bezoek kun je op het horecaplatform terecht voor een drankje en een hapje, terwijl je de virtuele race op grote schermen kunt volgen. Ben je op zoek naar de nieuwste Formule 1-merchandise, neem dan en kijkje in de shop.