Rotterdam wijzigen
088-3032803 Tickets

ERVAAR HET ZELF

Stap in een van de high-end simulatoren en race over de beroemdste Formule 1-circuits ter wereld! Bezoekers van Racesquare Rotterdam kunnen met maar liefst twintig vrienden, collega’s of andere bezoekers tegelijkertijd deelnemen. Jouw racesessie van ongeveer 1 uur begint met een korte uitleg over de knoppen op het levensechte Formule 1-stuur en enkele handige racetips. Daarna volgt de vrije training, kwalificatie en 2 races. De marshall verzorgt tijdens de race het livecommentaar en geeft persoonlijke begeleiding, waardoor simrace-ervaring absoluut niet vereist is. Wil je bijvoorbeeld wel zelf schakelen of geen hulpmiddelen gebruiken, dan kan dat natuurlijk ook.

4D-elementen zoals rook, lichteffecten en force feedback maken jouw experience levensecht. Zo word je gewaarschuwd voor crashes en gele vlag-situaties. Het is mogelijk om tijdens de race via de headset met de andere deelnemers en de marshall te praten. Hilarische boardradio’s gegarandeerd! Tijdens de wedstrijd zijn alle (race)namen voor iedereen zichtbaar, zodat je goed kunt zien wie op welke positie ligt. 

Racesquare Rotterdam is gelegen in het bruisende Hollywood Event Center. Bezoekers kunnen ook in de merchandise-shop terecht voor de nieuwste kleding en fantastische memorabilia. Op het horecaplatform geniet je van een hapje en een drankje, en volg je de races op een groot scherm.

Tijdens het reserveren kun je de tijd, het circuit en de Formule 1- of GT3-raceklasse kiezen.

Meer weten over een Race Experience, bekijk dan deze video.

Prijs: €25,-

* Beschik je over een kortingsvoucher of promotiecode, vul deze dan in bij de eerste stap tijdens het reserveren.

Reserveer nu

Andere experiences

Gevorderden race

Lees meer

Motion sims

Lees meer