Rotterdam Tel: 085-1304335

Algemeen

Betalen

Bereikbaarheid

Waar kan ik jullie vinden?

Wij zijn gevestigd in het Hollywood Event Center. Bij binnenkomst vind je aan de rechterkant de toegang tot het race grid met 20 simulatoren. De motion sims zijn niet te missen en bij binnenkomst aan de linkerkant te vinden.

Wat zijn jullie openingstijden?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 0:00 open. In het weekend zijn wij van 11:00 tot 0:00 open.

Met hoeveel personen kan ik komen racen?

Wij bieden plaats aan 20 personen op de race grind en nog eens vier personen in de motion sims. Dit zijn twee aparte activiteiten. Rondom beide activiteiten zijn zitplaatsen aanwezig, toeschouwers kunnen hier de races volgen op het scherm.

Waar kan ik parkeren?

Op het parkeerterrein naast Racesquare Rotterdam kun je (betaald) parkeren. Op loopafstand zijn ook gratis parkeermogelijkheden te vinden voor zowel voetbal als niet voetbal liefhebbers.

Kan ik contant betalen?

Afrekenen op locatie kan alleen via het pinautomaat met bijvoorbeeld een bankpas of creditcard.

Is er WIFI?

Wij bieden gratis WIFI aan voor alle bezoekers.

Hoelang van tevoren moet ik aanwezig zijn?

Wij verzoeken je om 10 minuten voor aanvang van de race aanwezig te zijn. Tot dat moment kan er ook nog op inloop worden gereserveerd (indien er plek is).

Moet ik online reserveren?

Wij adviseren je online te reserveren. Hier zie je het beste wanneer er nog plaats is, en zo ben je ook verzekerd van een plek. Het is ook mogelijk om op locatie te boeken. Dit kan -wanneer er plek is- tot tien minuten voor aanvang van de race.

Mag ik ook naar binnen als ik niet kom racen?

Wij zenden alle virtuele races uit op grote schermen, zodat de toeschouwers de kunnen volgen onder het genot van een hapje en een drankje.

Wat is de minimale leeftijd of lengte om bij jullie te kunnen racen?

Wij adviseren een minimale leeftijd van 8 jaar en lengte van 1.50m

Kan ik elf een simulator kiezen?

Je krijgt op locatie een simulator toegewezen. Hierbij houden we er zoveel mogelijk rekening mee dat je naast de personen waarmee je hebt geboekt zit.

Is jullie locatie toegankelijk voor mindervaliden?

Onze locatie is toegankelijk voor mindervaliden. Heb je specifieke vragen, neem dan contact met ons op.

Kan ik zelf het circuit waarop geracet wordt kiezen?

Via het reserveringssysteem kun je zien welke circuits we wanneer aanbieden. Wanneer je de gehele ruimte voor een of meerdere uren afhuurt, kun je zelf bepalen op welk circuit en met welke instellingen je gaat racen.

Kan ik zelf de racewagen uitkiezen?

Iedereen krijgt random een racewagen in de betreffende raceklasse toegewezen. Alle racewagens binnen dezelfde raceklasse zijn qua prestaties aan elkaar gelijk, dus alleen jij kunt het verschil maken!

Hoelang duurt een race experience?

Hou samen met het aanmelden en de huldiging rekening met ongeveer een uur. Die totale racetijd in de sim op de race grid met 20 sims bedraag ongeveer 45 minuten, in de motion sims is dat ongeveer 18 minuten.

Kan ik bij jullie wat eten of drinken?

Het Hollywood Event Centre waarin wij gelegen zijn biedt een uitgebreid assortiment aan eten en drinken. Bestel dus een lekker hapje of drankje terwijl je de virtuele races volgt.

Mag ik mijn eigen consumpties meenemen?

Het is niet toegestaan eigen consumpties in de ruimte te nuttigen.

Kan ik bij jullie vergaderen of een zakelijk arrangement boeken?

Hollywood Event Center beschikt over diverse gethematiseerde vergaderruimtes en biedt verschillende mogelijkheden voor groepen en zakelijke arrangementen, waarin het racen bij Racesquare een onderdeel is. Neem voor de mogelijkheden contact op via:
010 20