Rotterdam Tel: 085-1304335

Volg ons op

Cadeaukaart

Het ultieme cadeau voor de feestdagen!

Kies je favoriete raceklasse

Standaard race

Lees meer

Gevorderden race

Lees meer

Motion sims

Lees meer

Racesquare Rotterdam

BINNENKORT OPENEN WIJ ONZE DEUREN VAN LOCATIE ROTTERDAM!

Racesquare Rotterdam is gelegen in het Hollywood Event Center, het grootste leisure center van Rotterdam! Te midden van ruim 4000m2 aan leisure activiteiten met uitgebreide horeca, biedt Racesquare Rotterdam je de ultieme race-beleving! Stap in een van de twintig simulatoren op de grid, of neem plaats in een van de vier motion simulatoren in het event center, en race over de mooiste circuits ter wereld.

De race sessie start met een vrije training om aan de sim en het circuit te wennen. Daarna volgt de kwalificatie voor de startopstelling en natuurlijk de race tegen maximaal negentien andere coureurs. Niemand minder dan Tom Coronel geeft je daarbij diverse handige tips vanuit de virtuele pitstraat.

We stellen tijdens jouw verblijf alles zo in, dat het racen voor iedereen toegankelijk is. Daarbij is de Race Marshall altijd in de buurt om te helpen en verslag te doen van de race. Toeschouwers kunnen de races daarbij live volgen vanaf het horecaplein.

Kom snel langs en ontwaak de Max Verstappen in jou!

Meer over ons

Impressie

Reviews

Dit is geweldig nieuws. En natuurlijk voor alle toeristen die wat leuks willen doen!

Johan

Wat super gaaf dat dit naar Rotterdam komt! Ik kan niet wachten tot jullie open gaan :)

Peter

Geweldig! Ik was er tijdens de EV dagen en heb echt het gevoel gekregen van hoe het is om met grote snelheid over de baan te gaan. Mooie aanwinst voor het circuit!

Jos