Rotterdam 088-3032803 Tickets

Volg ons op

Cadeaukaart

Het ultieme cadeau voor racefans!

vacatures

Kom werken bij Racesquare!

Kies je favoriete raceklasse

Standaard race

Lees meer

Gevorderden race

Lees meer

Motion sims

Lees meer

Racesquare Rotterdam

In verband met de huidige coronamaatregelen zijn we t/m 28 januari gesloten. We nemen automatisch contact met je op wanneer je bij ons een reservering in deze periode hebt. We verzoeken je vriendelijk ons hiervoor wat tijd te geven.

--

Racesquare Rotterdam is gelegen in het Hollywood Event Center, het grootste entertainmentcenter van Rotterdam! Te midden van ruim 4000m2 aan leisure activiteiten met uitgebreide horeca, biedt Racesquare Rotterdam je de ultieme racebeleving! Stap in een van de twintig simulatoren op de grid of neem plaats in een van de vier motion-simulatoren en race over de mooiste circuits ter wereld.

De racesessie start met een vrije training om aan de simulator en het circuit te wennen. Daarna volgt de kwalificatie voor de startopstelling en natuurlijk de race tegen maximaal negentien andere coureurs. Niemand minder dan Tom Coronel geeft je daarbij handige tips vanuit de virtuele pitstraat.

De marshall verzorgt tijdens de race het livecommentaar en biedt persoonlijke begeleiding, waardoor simrace-ervaring absoluut niet vereist is. Toeschouwers kunnen de race volgen vanaf het horecaplein. 

Schuilt er een Max Verstappen in jou? Kom snel langs!

Meer over ons

Impressie

Reviews

Yes! Ik was al eens in Utrecht geweest, en dat was top. Als ik het goed begrijp zijn jullie dezelfde partij, dus dat komt goed :)

Vidar

Dit is geweldig nieuws. En natuurlijk voor alle toeristen die wat leuks willen doen!

Johan

Wat super gaaf dat dit naar Rotterdam komt! Ik kan niet wachten tot jullie open gaan :)

Peter