Rotterdam wijzigen
088-3032803 Tickets

Volg ons op

Cadeaukaart

Het ultieme cadeau voor racefans!

vacatures

Kom werken bij Racesquare!

Experiences

Race experience

Lees meer

Gevorderden race

Lees meer

Motion sims

Lees meer

Zomervakantie

Lees meer

Racesquare Rotterdam

Racesquare Rotterdam is gelegen in het Hollywood Event Center, het grootste entertainmentcenter van Rotterdam! Te midden van ruim 4000m2 aan leisure activiteiten met uitgebreide horeca, biedt Racesquare Rotterdam je de ultieme racebeleving! Stap in een van de twintig simulatoren op de grid of neem plaats in een van de vier motion-simulatoren en race over de mooiste circuits ter wereld.

De racesessie start met een vrije training om aan de simulator en het circuit te wennen. Daarna volgt de kwalificatie voor de startopstelling en natuurlijk de race tegen maximaal negentien andere coureurs. Niemand minder dan Tom Coronel geeft je daarbij handige tips vanuit de virtuele pitstraat.

De marshall verzorgt tijdens de race het livecommentaar en biedt persoonlijke begeleiding, waardoor simrace-ervaring absoluut niet vereist is. Toeschouwers kunnen de race volgen vanaf het horecaplein. 

Schuilt er een Max Verstappen in jou? Kom snel langs!

Meer over ons

Racesquare TV commercial

Impressie

Reviews

Geweldig! Ik was er tijdens de EV dagen en heb echt het gevoel gekregen van hoe het is om met grote snelheid over de baan te gaan. Mooie aanwinst voor het circuit!

Jos

Wat super gaaf dat dit naar Rotterdam komt! Ik kan niet wachten tot jullie open gaan :)

Peter

Yes! Ik was al eens in Utrecht geweest, en dat was top. Als ik het goed begrijp zijn jullie dezelfde partij, dus dat komt goed :)

Vidar