CM Circuit Zandvoort +31 85 130 4334 Tickets

ERVAAR HET ZELF

Race over CM.com Circuit Zandvoort of een van de andere beroemde Formule 1-circuits ter wereld. En dat op een paar meter afstand van het rechte stuk en met uitzicht over het circuit waar Max Verstappen onlangs nog zijn legendarische overwinning behaalde!

Bezoekers van Racesquare Circuit Zandvoort kunnen met maar liefst twintig vrienden, collega's of andere bezoekers tegelijkertijd deelnemen. Neem plaats in een van de high-end simulatoren en begin jouw race sessie met een korte uitleg over de knoppen op het levensechte Formule 1-stuur en enkele handige racetips. Daarna volgt de vrije training, kwalificatie en race. De Race Marshall verzorgt tijdens de race het live commentaar en biedt persoonlijke begeleiding, waardoor sim race ervaring absoluut niet vereist is. Wil je bijvoorbeeld wel zelf schakelen of geen hulp(middelen), dan kan dat natuurlijk ook.

Tijdens de race ervaar je fysieke en visuele elementen zoals force feedback, rook- en lichteffecten. Het is mogelijk om tijdens de race met elkaar en de Race Marshall te praten via de headsets, wat nog wel eens tot hilarische boardradio’s leidt. Tijdens de race zijn alle (race)namen voor iedereen zichtbaar, zodat je goed kunt zien wie op welke positie ligt.

Racesquare Circuit Zandvoort is gelegen aan het terras boven de pitboxen. De ruimte is voorzien van een bar en shop en biedt ook plaats aan maximaal twintig toeschouwers die de race op de grote schermen kunnen volgen.

Duur: 1 uur
Prijs: €29,- (inclusief parkeren)

* Beschik je over een kortingsvoucher of promotiecode, vul deze dan in bij stap 4 tijdens het reserveren.

Direct naar tickets

Andere raceklasses

Gevorderden race

Lees meer

Meer Raceklassen

Lees meer
Screenshot_rss_formula_hybrid_2021_ks_zandvoort_19-6-121-21-58-37.jpg

nu open op een unieke locatie

Over ons