CM Circuit Zandvoort +31 85 130 4334 Tickets

ga de strijd aan

Heb jij al aardig wat (sim)race ervaring en wil je het opnemen tegen een ervaren deelnemersveld, doe dan mee aan een Gevorderden Race! Je slaat de vrije training over en start na de drivers briefing gelijk met de kwalificatie direct gevolgd door de race. Let op, je moet zelf schakelen, een pitstop maken en het aantal hulpmiddelen is gereduceerd.

Ook nu kun je kiezen voor een race over CM.com Circuit Zandvoort of andere uitdagende Formule 1-circuits. Tijdens het reserveren zie je wanneer we welke circuits voor gevorderden aanbieden. Laat maar eens zien hoe dicht jij in de buurt van de tijd van Max verstappen komt!

Bij races voor gevorderden neem je samen met de andere bezoekers plaats in een van de twintig high-end simulatoren. De fysieke en visuele elementen, zoals force feedback, rook- en lichteffecten, zorgen tijdens de race voor extra spanning. De Race Marshall zorgt er daarbij voor dat de race goed verloopt en de blauwe vlaggen worden gerespecteerd. Het is mogelijk om tijdens de race met elkaar en de Race Marshall te praten via de headsets, dus laat het vooral aan iedereen weten wanneer je vooraan ligt! Tijdens de race zijn alle (race)namen voor iedereen zichtbaar, zodat je goed kunt zien wie op welke positie ligt en wat het gat met jouw voorganger is.

De races worden uitgezonder op grote schermen, zodat eventuele toeschouwers deze kunnen volgen. Voor een drankje kun je terecht aan de bar en in de store vind je de nieuwste merchandise.

Duur: 1 uur
Prijs: € 29,- (inclusief parkeren)

* Beschik je over een kortingsvoucher of promotiecode, vul deze dan in bij stap 4 tijdens het reserveren.

RESERVEER NU

Andere Raceklasses

Standaard race

Lees meer

Meer Raceklassen

Lees meer