CM.com Circuit Zandvoort wijzigen
+31 85 130 4334 Tickets

Over ons

Altijd al eens willen ervaren hoe het is om een Formule 1-coureur te zijn? Racesquare Circuit Zandvoort biedt jou de kans in de huid te kruipen van Max Verstappen, Lewis Hamilton of een andere topper. Bij ons kun je met maar liefst twintig man tegelijk simracen en word je begeleid door een persoonlijke marshall. Vanuit de virtuele pitstraat voorziet Tom Coronel je van tips en na de wedstrijd geniet je van een hapje en drankje in het bekende racecafé Mickey’s Bar!

Nog nooit gesimracet? Geen probleem. Wij stellen alles zo in dat het voor iedereen mogelijk is om mee te racen. Wil je wat extra uitdaging door bijvoorbeeld zelf te schakelen of geen gebruik te maken van de assists, dan kan dat natuurlijk ook! De marshall legt uit welke knoppen op het levensechte Formule 1-stuur je kunt gebruiken en welke regels er gelden.

Via een koptelefoon kun je met de andere deelnemers praten en tijdens de wedstrijd zijn de posities van alle simracers zichtbaar. 4D-elementen zoals rook, lichteffecten en force feedback maken jouw experience levensecht. Zo word je gewaarschuwd voor crashes en gele vlag-situaties.

Ben je op zoek naar de nieuwste Formule 1-merchandise, neem dan een kijkje in onze pop-upstore.