CM.com Circuit Zandvoort Tel: +31 85 130 4334

Over ons

Op steenworp afstand van het strand en bovenop de CM.com Circuit Zandvoort pitboxen, kun je bij ons een virtuele race over de mooiste circuits beleven!

Bij Racesquare Circuit Zandvoort kan iedereen een fantastische race experience ervaren. Een die zo dicht mogelijk bij die van een Formule 1-coureur in de buurt komt, maar tegelijkertijd geen race of game vaardigheid vereist. Wij stellen tijdens jouw verblijf alles zo in, dat het racen voor iedereen toegankelijk is. Wil je wat extra uitdaging en bijvoorbeeld zelf schakelen of geen assists, dan kan dat natuurlijk ook!

Bij ons kun je met maar liefst 20 man tegelijk deelnemen aan een race. Tijdens de race krijg je een koptelefoon op en kun je live met elkaar praten via de knop op je levensechte Formule 1-stuur. De namen van alle deelnemers zijn tijdens de race voor elkaar zichtbaar, zodat je precies ziet wie op welke positie staat. Tijdens de race ervaar je fysieke en (audio)visuele elementen zoals rook- en lichteffecten en force feedback van je stuur. Zo word je bijvoorbeeld gewaarschuwd voor crashes of gele vlag situaties, en voel je precies wat de wagen doet via de force feedback van je stuur.

Iedere race wordt begeleid door een persoonlijke Race Marshall. Hij of zij legt de belangrijkste zaken uit, zoals uit welke knoppen op het stuur je kunt gebruiken, welke regels er gelden tijdens het racen en voorziet elke race van live commentaar. Tom Coronel voorziet je daarbij van tips vanuit de virtuele pitstraat.

Tijdens je bezoek kun je aan de bar terecht voor een drankje. Ben je op zoek naar de nieuwste Formule 1 merchandise, neem dan en kijkje in de pop-up-shop. Maak je dagje uit compleet met een diner bij het welbekende racecafé Mickey's Bar.