CM.com Circuit Zandvoort wijzigen
+31 85 130 4334 Tickets

ERVAAR HET ZELF

Race over CM.com Circuit Zandvoort of een van de andere wereldberoemde Formule 1-circuits. En dat met uitzicht over het wegdek waar Max Verstappen zijn legendarische overwinning behaalde!

Bezoekers van Racesquare Circuit Zandvoort kunnen met maar liefst twintig deelnemers simracen. Het is mogelijk om op individuele basis mee te rijden, maar ook groepen zijn natuurlijk welkom. Neem plaats in een van de high-end simulatoren en begin jouw race-sessie van ongeveer 1 uur met een korte uitleg over de knoppen op het levensechte Formule 1-stuur en enkele handige racetips. Daarna volgt de vrije training, kwalificatie en 2 races. De marshall verzorgt tijdens de race het livecommentaar en biedt persoonlijke begeleiding, waardoor simrace-ervaring absoluut niet vereist is. Wil je bijvoorbeeld wel zelf schakelen of geen gebruik maken van hulpmiddelen, dan kan dat uiteraard ook.

4D-elementen zoals rook, lichteffecten en force feedback maken jouw experience levensecht. Zo word je gewaarschuwd voor crashes en gele vlag-situaties. Het is mogelijk om tijdens de race via de headset met de andere deelnemers en de marshall te praten. Hilarische boardradio’s gegarandeerd! Tijdens de wedstrijd zijn alle (race)namen voor iedereen zichtbaar, zodat je goed kunt zien wie op welke positie ligt.

Racesquare Circuit Zandvoort is gelegen aan het terras boven op de pitboxen. Drink tijdens je bezoek wat aan de bar of bezoek de pop-upshop. Er is plaats voor maximaal twintig toeschouwers die de race op grote schermen kunnen volgen.

Meer weten over een Race Experience, bekijk dan deze video.

Prijs: €25,- (inclusief parkeren)

* Beschik je over een kortingsvoucher of promotiecode, vul deze dan in bij de eerste stap tijdens het reserveren.

Reserveren

Andere experiences

Gevorderden race

Lees meer

Masterclass

Lees meer
Screenshot_rss_formula_hybrid_2021_ks_zandvoort_19-6-121-21-58-37.jpg

nu open op een unieke locatie

Over ons