CM Circuit Zandvoort +31 85 130 4334 Tickets

Algemeen

Betalen

Bereikbaarheid

Waar kan ik jullie op het circuit vinden?

Wij zijn gevestigd in VIP Lounge 11 aan het terras op de eerste etage van het pitscomplex. Je kunt ons bereiken via de trappen aan de buitenkant of de lift in het gebouw. Loop vanaf Parking A door de tunnel onder het rechte stuk door richting het hoofdgeb

Wat zijn jullie openingstijden?

Wij zijn op maandag t/m vrijdag geopend vanaf 12:30 tot 21:00 en in het weekend van 09:30 tot 21:00. Raadpleeg de racekalender van CM.com Circuit Zandvoort voor afwijkende tijden en toegang tot het circuit i.v.m. (besloten) evenementen.

Met hoeveel personen kan ik langskomen?

Wij bieden plaats aan twintig deelnemers per race en ongeveer twintig toeschouwers. Indien het terras open is bieden we daar plaats voor nog eens twinting personen.

Waar kan ik parkeren?

Als je door de ingang van het circuit bent gereden zie je na honderd meter links van de hoofdtribune Parkeerterrein A liggen. Indien je een ticket voor Racesquare Circuit Zandvoort voor de betreffende tijd hebt, kun je hier gratis parkeren. Probeer zo ver

Kan ik contant betalen?

Het is bij ons niet mogelijk om contact te betalen. Afrekenen kan via het pinautomaat met bankpas of creditcard.

Is er WIFI?

Wij bieden gratis WIFI aan voor alle bezoekers.

Hoelang van tevoren moet ik aanwezig zijn?

Wij adviseren je om om 10 minuten voor aanvang van de race aanwezig te zijn. Vanaf de parkeerplaats is het ongeveer vijf minuten lopen, ben je met het OV, hou dan rekening met een looptijd van ongeveer 15 minuten vanaf de ingang van het circuit.

Moet ik online reserveren?

Wij adviseren je om online te reserveren. Hier zie je het beste wanneer er nog plek is. Ben je in de buurt of bijvoorbeeld al op het circuit, dan kun je ook langslopen en bij onze balie vragen of er nog plaats is.

Mag ik ook naar binnen als ik niet kom racen?

Ben je mee met een van de deelnemers, en wil je de race vanaf de zijlijn volgen, dan kan dat zolang de ruimte het toelaat. Mocht er geen plek zijn, dan kun je bij een van de horecagelegenheden op het circuit terecht.

Is er een minimale leeftijd of lengte om te racen?

Wij adviseren een minimale leeftijd van 8 jaar en een minimale lengte van 150 cm.

Kan ik zelf een simulator kiezen?

Je krijgt op locatie een simulator toegewezen. Wij houden er daarbij zoveel mogelijk rekening mee dat je naast degenen waarmee je geboekt hebt zit.

Is jullie locatie toegankelijk voor mindervaliden?

Racesquare en CM.com Circuit Zandvoort willen graag dat alle racefans zich welkom voelen. Via de onderstaande website van het circuit vind je aanvullende informatie:

https://www.circuitzandvoort.nl/bezoeker/for-disabled-visitors

Kan ik zelf het circuit kiezen?

Via het reserveringssysteem op de website kun je kiezen uit de beschikbare circuits op de door jou gewenste datum en tijd. Indien je de gehele ruimte/alle simulatoren afhuurt, kun je zelf bepalen op welk circuit en met welke instellingen je racet.

Kan ik zelf de racewagen kiezen waar ik mee race?

Iedereen krijgt random een racewagen uit dezelfde klasse toegewezen. Alle racewagens binnen dezelfde klasse zijn qua prestaties gelijk aan elkaar.

Hoelang duurt een race?

Een standaard race duurt een uur. Hierin krijg je een rijders briefing, vrije training, kwalificatie en de hoofdrace. Bij evenementen of arrangementen kunnen we diverse varianten aanbieden om bijvoorbeeld het aantal deelnemers per uur te verhogen.

Welke assists/hulpmiddelen staan aan in de game?

Wij stellen alles standaard zo in, dat het racen voor iedereen toegankelijk blijft. Wil je echter wat extra uitdaging, dan kan de Race Marshall jouw instellingen aanpassen naar de gewenste settings.

Welke hardware wordt er gebruikt om te racen?

Wij werken met de beste hardware om jouw ervaring zo goed mogelijk te maken. Zoals bijvoorbeeld de simulatoren van Build4Performance, Fanatec Podium+ F1 stuur en pedalen, high-end PC's met AMD-processor en 43" 4K schermen met hoge frame rate.

Ik wil graag een simulator bij jullie kopen, kan dat?

Dat kan! Samen met Build4Performance kunnen wij sims op maat bieden. Neem contact met ons op via info@racesquare.nl

Wat gebeurt er als de race niet volgeboekt is?

Je racet altijd tegen degenen in hetzelfde tijdslot. Het kan dus voorkomen dat je het niet tegen een volle grid opneemt.

Kan ik bij jullie wat eten of drinken?

Aan onze bar bieden we enkele snacks en warme en koude dranken aan, zoals koffie, thee, fris en bier. Voor een uitgebreide maaltijd kun je bij een van de horecagelegenheden op het circuit terecht.

Mag ik mijn eigen consumpties meenemen?

Het is niet toegestaan eigen concumpties in de ruimte te nuttigen.

Kan ik bij jullie vergaderen?

Het circuit biedt diverse mogelijkheden om te vergaderen. Van kleine tot grote groepen. Op de website https://www.circuitzandvoort.nl vind je meer informatie. Wil je reserveren, dan kun je ook mailen naar circuitzandvoort@racesquare.nl

Kan ik ook buiten de openingstijden reserveren?

Wil je bijvoorbeeld met een groep buiten de standaard openingstijden reserveren, of heb je speciale wensen, neem dan contact met ons op via het contactformulier of het telefoonnummer op deze site.

Ik wil graag een evenement of (bedrijfs)feest bij jullie houden, hoe werkt dat?

Wij bieden diverse mogelijkheden voor unieke feesten en evenementen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier of het telefoonnummer op deze website.

Zijn honden toegestaan?

Honden of andere (huis)dieren zijn niet toegestaan.

Is er een mindervalidentoilet aanwezig?

Er zijn diverse mindervalidentoiletten op het circuit aanwezig..

Is er een mindervalidenparkeerplaats aanwezig?

Op de parkeerplaatsen van het circuit zijn mindervalideparkeerplaatsen aanwezig.