CM.com Circuit Zandvoort wijzigen
+31 85 130 4334 Tickets

Algemeen

Betalen

Bereikbaarheid

Waar kan ik jullie op het circuit vinden?

Wij zijn gevestigd in VIP Lounge 11 aan het terras op de eerste etage van het pitcomplex. Loop vanaf Parking A door de tunnel onder het rechte stuk van het circuit door richting het hoofdgebouw en ga de trap op naar het terras.

Wat zijn jullie openingstijden?

Wij zijn van dinsdag t/m vrijdag geopend vanaf 12:30 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:30 tot 21:00 uur. Raadpleeg de racekalender van CM.com Circuit Zandvoort voor afwijkende tijden en toegang tot het circuit i.v.m. (besloten) evenementen.

Met hoeveel personen kan ik langskomen?

Wij hebben plaats voor twintig deelnemers per race en ongeveer twintig toeschouwers. Als het terras open is, zijn nog twintig personen extra welkom.

Waar kan ik parkeren?

Als je door de ingang van het circuit bent gereden, zie je na honderd meter links van de hoofdtribune Parkeerterrein A liggen. Als je een ticket voor Racesquare Circuit Zandvoort voor dat tijdstip hebt, kun je hier gratis parkeren.

Kan ik contant betalen?

Het is bij ons niet mogelijk om contant te betalen. Afrekenen kan via de pinautomaat met een bankpas of creditcard.

Hoelang van tevoren moet ik aanwezig zijn?

Wij adviseren je om 10 minuten voor aanvang van de race aanwezig te zijn. Vanaf de parkeerplaats is het ongeveer vijf minuten lopen. Kom je met het OV, houd dan rekening met een looptijd van ongeveer 15 minuten vanaf de ingang van het circuit.

Moet ik online reserveren?

Wij adviseren je om online te reserveren. Op die manier zie je het beste wanneer er nog plek is. Ben je in de buurt van het circuit, dan kun je ook langslopen en bij onze balie vragen of er nog plaats is.

Mag ik ook naar binnen als ik niet kom racen?

Ben je mee met een van de deelnemers en wil je de race vanaf de zijlijn volgen, dan kan dat zolang er plek is. Is het vol, dan kun je bij een van de horecagelegenheden op het circuit terecht.

Is er een minimale leeftijd of lengte om te racen?

Wij adviseren een minimumleeftijd leeftijd van 8 jaar en een minimumlengte van 150 cm.

Kan ik zelf een simulator kiezen?

De selectie van een simulator gebeurt automatisch. Boek je met meerdere mensen, dan is de kans zeer groot dat jullie naast elkaar zitten.

Is jullie locatie toegankelijk voor mindervaliden?

Op deze pagina vindt u meer informatie aan voor mindervaliden:
https://www.circuitzandvoort.nl/bezoeker/for-disabled-visitors

Kan ik zelf het circuit kiezen?

Via het online reserveringssysteem kun je kiezen uit de beschikbare circuits op de door jou gewenste datum en tijd. Als je alle simulatoren afhuurt, kun je zelf bepalen op welk circuit en met welke instellingen je racet.

Kan ik zelf de racewagen kiezen waar ik mee race?

Iedereen krijgt automatisch een racewagen uit dezelfde klasse toegewezen. De game is zo geprogrammeerd dat alle auto’s gelijkwaardig zijn.

Hoelang duurt een race?

Een standaard racesessie duurt ongeveer een uur, waarvan je circa 45 minuten aan het racen bent. De exacte lengte kan per racesessie enkele minuten afwijken en hangt af van hoe snel het deelnemersveld is en welk circuit gereden wordt.

Welke assists/hulpmiddelen staan aan in de game?

Wij maken standaard gebruik van amateur-assists, dit om het zo toegankelijk mogelijk voor iedereen te maken. Wil je graag je hulpmiddelen aanpassen, dan kan dat. De marshall kan je daarbij helpen.

Welke hardware wordt er gebruikt om te racen?

Wij werken met de beste hardware om jouw ervaring zo realistisch mogelijk te maken. Onze apparatuur bestaat onder andere uit: simulatoren van Build4Performance, Podium F1-sturen en pedalen van Fanatec, high-end pc's met AMD-processoren en 4K-schermen met

Ik wil graag een simulator bij jullie kopen, kan dat?

Dat kan! Samen met Build4Performance bieden wij racesims op maat. Neem contact met ons op via info@racesquare.nl

Wat gebeurt er als de race niet volgeboekt is?

Je racet altijd tegen deelnemers die zich voor hetzelfde tijdslot hebben opgegeven. Het kan dus voorkomen dat je het niet tegen een volle grid opneemt.

Kan ik bij jullie wat eten of drinken?

Aan de bar zijn snacks en verschillende drankjes beschikbaar, zoals koffie, thee, fris en bier. Voor een uitgebreide maaltijd kun je bij een van de horecagelegenheden op het circuit terecht.

Mag ik mijn eigen consumpties meenemen?

Het is niet toegestaan eigen consumpties bij ons te nuttigen.

Kan ik bij jullie vergaderen?

Het circuit biedt diverse mogelijkheden om te vergaderen. Op de website www.circuitzandvoort.nl vind je meer informatie. Wil je reserveren, stuur dan een mailtje aan circuitzandvoort@racesquare.nl

Kan ik ook buiten de openingstijden reserveren?

Wil je (met een groep) buiten de standaard openingstijden reserveren of heb je speciale wensen, neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze site. Telefonisch zijn we bereikbaar op +31 85 1304334.

Ik wil graag een evenement of (bedrijfs)feest bij jullie houden, hoe werkt dat?

Van bedrijfsuitje, jubileum tot verjaardagsfeest: bijna alles is mogelijk. Neem voor informatie contact met ons op via het contactformulier op deze site. Telefonisch zijn we bereikbaar op +31 85 130 4334.

Zijn honden toegestaan?

Honden en andere (huis)dieren zijn niet toegestaan.

Is er een mindervalidentoilet aanwezig?

Er zijn diverse mindervalidentoiletten op het circuit aanwezig.

Is er een invalidenparkeerplaats aanwezig?

Op het circuit zijn verschillende invalidenparkeerplaatsen aanwezig. Kijk voor meer informatie op: https://www.circuitzandvoort.nl/bezoeker/for-disabled-visitors/