CM.com Circuit Zandvoort wijzigen
+31 85 130 4334 Tickets

Info en tijden

INFO EN TIJDEN

Racesquare Circuit Zandvoort is gesloten van 1 augustus tot en met 18 september 2022 i.v.m. de bouw van de Formula 1 Dutch Grand Prix. Onze andere locaties zijn wel geopend in deze periode.

Openingstijden:

Maandag gesloten

Dinsdag t/m vrijdag 12:30 - 21:00 uur

Zaterdag & zondag 11:00 - 22:00 uur 

Tijdens vakantie- en feestdagen hanteren wij aangepaste openingstijden.


Ligging

Je kunt ons vinden aan het terras op de eerste etage van het pitgebouw. Heb je een geldig ticket voor Racesquare Circuit Zandvoort en kom je met de auto, dan kun je gratis parkeren op Parkeerterrein A:

  • Neem de hoofdingang aan de Burg. van Alphenstraat 108.
  • Ga rechtdoor langs de hoofdtribune (houd deze aan de rechterkant).
  • Rechtsachter op het parkeerterrein vind je een voetgangerstunnel. Via die tunnel loop je onder het rechte stuk van het circuit door en bereik je het hoofdgebouw.
  • Neem de trap links van Mickey’s Bar naar het terras. Je vindt ons aan de rechterkant.

Houd de website van CM.com Circuit Zandvoort in de gaten voor (besloten) evenementen en parkeerinformatie. Op de dagen dat er evenementen plaatsvinden is toegang tot Racesquare Circuit Zandvoort alleen mogelijk met een toegangskaartje voor het betreffende evenement.

RacesquareRacesquareRacesquareRacesquareRacesquare

Auto
Automobilisten kunnen in hun navigatiesysteem het adres van de locatie van CM.com Circuit Zandvoort invoeren: Burgemeester van Alphenstraat 108, 2041 KP. Als de navigatie het huisnummer niet herkent, volstaat ook enkel de straatnaam. De hoofdingang van Circuit Zandvoort bevindt zich direct aan de straat. Geen navigatie? Volg dan vanaf de snelweg A9 de borden Zandvoort (via de afrit Haarlem-Zuid / N205) en vervolgens de N201 richting Zandvoort. Ook kun je op de A9 kiezen voor afrit Haarlem (via de A200) om via de N200 naar Zandvoort te rijden. Let op! Bij een aantal evenementen zal een speciaal reisadvies opgesteld worden. Check altijd de webpagina van het betreffende evenement.

Trein
Zandvoort is mede door een directe treinverbinding vanuit Amsterdam, Haarlem en Den Haag uitstekend bereikbaar met de trein. CM.com Circuit Zandvoort ligt op 10 minuten loopafstand vanaf het NS Station. Op het stationsplein ga je naar rechts, richting de Van Speijkstraat. Aan het einde van de weg steek je schuin over, langs het tankstation en vervolg je de route over de Burgemeester van Alphenstraat. Na 500 meter zie je aan de rechterkant de ingang van CM.com Circuit Zandvoort.

Bus
Ook is het mogelijk om met de bus naar CM.com Circuit Zandvoort te reizen. Niet alleen vertrekken regelmatig bussen vanuit het centrum van Zandvoort richting het evenemententerrein van CM.com Circuit Zandvoort, ook zijn er directe verbindingen met Amsterdam en NS Station Haarlem Spaarnwoude met buslijn 80. Buslijn 81 (o.a. met een halte bij NS Station Haarlem) stopt zelfs direct in de buurt van de hoofdingang van CM.com Circuit Zandvoort.

Let op!
Tijdens grote evenementen of zomerse dagen kan het op bepaalde momenten erg druk worden op de wegen naar en in de treinen en bussen naar Zandvoort, dus neem ruim de tijd voor de reis. Ga bijvoorbeeld aan het einde van de dag nog wat eten of drinken in het centrum of bij een van de strandtenten.

Bekijk de route