CM Circuit Zandvoort +31 85 130 4334 Tickets

Info en tijden

Openingstijden:
Ma - vrij 12:30 - 21:00
Weekend 09:30 - 21:00

Ligging:


Je kunt ons vinden aan het terras op de eerste etage van het pitsgebouw. Indien je over een Racesquare Circuit Zandvoort ticket voor de betreffende tijd beschikt en met de auto bent, kun je gratis parkeren op Parkeerterrein A:

  • Neem de hoofdingang aan de Burg. van Alphenstraat 108
  • Ga rechtdoor langs de hoofdtribune (houd deze aan de rechterkant)
  • Rechtsachter op het parkeerterrein vind je een voetgangerstunnel die je onder het rechte stuk door naar het hoofdgebouw brengt.
  • Neem de trap links van Mickeys naar het terras. Je vindt ons aan de rechterkant.

Houd de website van CM.com Circuit Zandvoort in de gaten voor (besloten) evenementen en parkeerinformatie. Op de dagen dat er besloten evenementen plaatsvinden is toegang tot Racesquare Circuit Zandvoort alleen mogelijk met een toegangskaartje voor het betreffende event.

Auto
Automobilisten kunnen in hun navigatiesysteem het adres van de locatie van CM.com Circuit Zandvoort invoeren. Dit betreft de Burgemeester van Alphenstraat 108, 2041 KP. Indien de navigatie niet het huisnummer herkent, volstaat ook enkel de straatnaam. De hoofdingang van Circuit Zandvoort bevindt zich direct aan de straat. Geen navigatie? Volg dan vanaf de snelweg A9 de borden Zandvoort (via de afrit Haarlem-Zuid – N205) en vervolgens de N201 richting Zandvoort. Ook kan met op de A9 kiezen voor de afrit Haarlem (via de A200) om via de N200 naar Zandvoort te rijden. Let op! Bij een aantal evenementen zal een speciaal reisadvies opgesteld worden. Check altijd de webpagina van het betreffende evenement.

Trein
Zandvoort is mede door een directe treinverbinding vanuit Amsterdam, Haarlem en Den Haag uitstekend bereikbaar met de trein. CM.com Circuit Zandvoort ligt op 10 minuten loopafstand vanaf het NS Station. Op het stationsplein gaat men naar rechts, richting de Van Speijkstraat. Aan het einde van de weg steekt men schuin over, langs het tankstation en vervolgt de route over de Burgemeester van Alphenstraat. Na 500 m zie je aan de rechterkant de ingang van het CM.com Circuit Zandvoort. 

Bus
Ook is het mogelijk om met de bus naar CM.com Circuit Zandvoort te reizen. Niet alleen vertrekken regelmatig bussen vanuit het centrum van Zandvoort richting het evenemententerrein van CM.com Circuit Zandvoort, ook zijn er directe verbindingen met Amsterdam en NS Station Haarlem Spaarnwoude met buslijn 80. Buslijn 81 (o.a. met een halte bij NS Station Haarlem) stopt zelfs direct in de buurt van de hoofdingang van CM.com Circuit Zandvoort.

Let op!
Tijdens grote evenementen of zomerse dagen kan het op bepaalde momenten erg druk worden op de wegen naar en in de treinen en bussen naar Zandvoort en v.v., dus neem ruim de tijd voor de reis. Ga bijvoorbeeld aan het einde van de dag nog wat eten of drinken in het centrum of bij een van de strandtenten.

Bekijk de route