CM.com Circuit Zandvoort +31 85 130 4334 Tickets

Volg ons op

Cadeaukaart

Het ultieme cadeau voor racefans!

vacatures

Kom werken bij Racesquare!

Kies je favoriete raceklasse

Standaard race

Lees meer

Gevorderden race

Lees meer

Meer Raceklassen

Lees meer

Racesquare Circuit Zandvoort

In verband met de huidige coronamaatregelen zijn we t/m 28 januari gesloten. We nemen automatisch contact met je op wanneer je bij ons een reservering in deze periode hebt. We verzoeken je vriendelijk ons hiervoor wat tijd te geven.

--

Racesquare Circuit Zandvoort ligt op een unieke locatie in Nederland. In het pitgebouw midden op het circuit beleef je hoe het is om een echte Formule 1-coureur te zijn. Stap in een van de twintig racesimulatoren en neem deel aan een vrije training, kwalificatie en hoofdrace. Je hoeft geen game-ervaring te hebben om optimaal te kunnen presteren tijdens het simracen. De racemarshall staat altijd voor je klaar en niemand minder dan Tom Coronel spreekt je vanuit de virtuele pitstraat toe.

Vanuit Racesquare Circuit Zandvoort kijk je uit op de pitstraat en het rechte stuk van het circuit. Vanaf het terras boven op de pitboxen heb je zelfs uitzicht over een groot stuk van de baan. Kom dus snel langs en geniet van zowel de virtuele races als de echte bolides die hier dagelijks met hoge snelheid over het circuit scheuren.

Meer over ons

Aankomende evenementen

Masterclass met Tom Coronel

19:00u - 22:00u

Racesquare commercial

Impressie

Reviews

Great news, I love simracing! Can't wait for you guys to open in September and visit the circuit!

Michael

Jammer dat je nog niet kunt reserveren, want ik heb er nu al zin in! Dagje stand, lekker simsracen, wellicht nog een race kijken en dan wat eten in de stad.

Patrick

We zijn al een keer geweest in Utrecht, maar virtueel racen op het circuit in zandvoort is extra leuk!

A vd Heuvel