CM.com Circuit Zandvoort wijzigen
+31 85 130 4334 Tickets

Volg ons op

Cadeaukaart

Het ultieme cadeau voor racefans!

vacatures

Kom werken bij Racesquare!

Zomervakantie

Bekijk onze activiteiten!

Experiences

Race experience

Lees meer

Codes inwisselen

Lees meer

Gevorderden race

Lees meer

Racesquare Circuit Zandvoort

Racesquare Circuit Zandvoort is gesloten van 1 augustus tot en met 18 september 2022 i.v.m. de bouw van de Formula 1 Dutch Grand Prix. Onze andere locaties zijn wel geopend in deze periode.

Racesquare Circuit Zandvoort ligt op een unieke locatie in Nederland. In het pitgebouw midden op het circuit beleef je hoe het is om een echte Formule 1-coureur te zijn. Stap in een van de twintig racesimulatoren en neem deel aan een vrije training, kwalificatie en hoofdrace. Je hoeft geen game-ervaring te hebben om optimaal te kunnen presteren tijdens het simracen. De racemarshall staat altijd voor je klaar en niemand minder dan Tom Coronel spreekt je vanuit de virtuele pitstraat toe.

Vanuit Racesquare Circuit Zandvoort kijk je uit op de pitstraat en het rechte stuk van het circuit. Vanaf het terras boven op de pitboxen heb je zelfs uitzicht over een groot stuk van de baan. Kom dus snel langs en geniet van zowel de virtuele races als de echte bolides die hier dagelijks met hoge snelheid over het circuit scheuren.

Meer over ons

Aankomende evenementen

Racesquare TV commercial

Impressie

Reviews

Great news, I love simracing! Can't wait for you guys to open in September and visit the circuit!

Michael

Ik was vandaag op het circuit vanwege de finales, maar dit was ook erg vet! we hebben een Rcae op circuit zandvoort gedaan, echt super om het circuit zo te voelen :)

John

Jammer dat je nog niet kunt reserveren, want ik heb er nu al zin in! Dagje stand, lekker simsracen, wellicht nog een race kijken en dan wat eten in de stad.

Patrick