CM.com Circuit Zandvoort Tel: +31 85 130 4334 Tickets

Volg ons op

Cadeaukaart

Het ultieme cadeau voor de feestdagen!

Masterclass Tom Coronel

Klik hier voor een unieke avond

2021 seizoen

DOE MEE AAN ONZE KONINGSKLASSE! - lees meer

Kies je favoriete raceklasse

Standaard race

Lees meer

Gevorderden race

Lees meer

Meer Raceklassen

Lees meer

Racesquare Circuit Zandvoort

--Corona update 26-11--


In verband met de verscherpte maatregelen die de overheid op 26 november heeft aangekondigd, zijn wij genoodzaakt om onze deuren te sluiten na 17:00. Deze maatregel is van kracht tot 19 december. Heeft u een bestaande reservering die valt buiten onze aangepaste openingstijden? Dan nemen wij contact met u op.

Wij verzoeken u vriendelijk ons wat tijd te geven om met iedereen contact op te nemen.

--

Racesquare Circuit Zandvoort ligt op een unieke locatie in Nederland. In het pitgebouw midden op het circuit kan iedereen hier een fantastische race experience beleven. Je komt zo dicht mogelijk bij de race van een Formule 1-coureur in de buurt, maar hoeft tegelijkertijd geen race of game vaardigheden te hebben. Stap in een van de twintig racesimulatoren en neem deel aan de vrije training, kwalificatie en hoofdrace. Wij stellen tijdens je verblijf alles zo in, dat het racen voor iedereen toegankelijk is. Niemand minder dan Tom Coronel spreekt je daarbij toe vanuit de virtuele pitstraat.

Vanuit Racesquare Circuit Zandvoort heb je een direct uitzicht op de pitstraat en het rechte stuk. Vanaf het terras bovenop de pitboxen heb je zelfs een overzicht over een groot stuk van het circuit. Kom dus snel langs en geniet van zowel de virtuele races als de echte bolides die hier dagelijks met hoge snelheid over het circuit scheuren.

Meer over ons

Aankomende evenementen

Masterclass met Tom Coronel

19:00u - 22:00u

Racesquare commercial

Impressie

Reviews

Jammer dat je nog niet kunt reserveren, want ik heb er nu al zin in! Dagje stand, lekker simsracen, wellicht nog een race kijken en dan wat eten in de stad.

Patrick

Great news, I love simracing! Can't wait for you guys to open in September and visit the circuit!

Michael

We zijn al een keer geweest in Utrecht, maar virtueel racen op het circuit in zandvoort is extra leuk!

A vd Heuvel