Alkmaar wijzigen
+31 85 130 4335 Tickets

Algemeen

Betalen

Bereikbaarheid

Waar kan ik jullie in Alkmaar vinden?

Wij zijn gevestigd aan de Noorderkade 171, 1823 CJ Alkmaar. Je vindt ons in het Ringers Winkelcentrum op de eerste verdieping.

Wat zijn jullie openingstijden

Wij zijn van dinsdag t/m vrijdag van 12:30 tot 23:00 geopend. In het weekend zijn wij van 10:00 tot 23:00 geopend. Tijdens vakantie en feestdagen kunnen wij aangepaste openingstijden hanteren. Kijk hiervoor bij de Aangepaste opneningstijden via het menu o

Met hoeveel personen kan ik langskomen?

Wij bieden ruimte aan ongeveer 250 bezoekers. In totaal staan er 60 racesimulatoren verdeeld over 3 grids van elk 20 simulatoren. Bezoekers die niet komen racen, kunnen de virtuele races volgen via grote schermen boven de grids.

Waar kan ik parkeren?

Parkeren kan in Parkeergarage Centrum | Ringers (P1, P2 en P3). Deze parkeergarage bevindt zich direct onder het winkelcentrum en ligt op slechts 500 meter van het centrum. De parkeergarage wordt gewaardeerd vanwege haar ruime parkeervakken. Je kunt ook o

Kan ik contant betalen?

Het is bij ons niet mogelijk om contant te betalen. Afrekenen kan via de pinautomaat met een bankpas of creditcard.

Hoelang van tevoren moet ik aanwezig zijn?

Wij adviseren je om minimaal 15 minuten voor aanvang van de race aanwezig te zijn.

Moet ik online reserveren?

Wij adviseren je online te reserveren. Op die manier zie je het beste wanneer er nog plek is. Het is ook mogelijk om op locatie te boeken. Dit kan, zolang er plek is, tot tien minuten voor aanvang van de race.

Mag ik ook naar binnen als ik niet kom racen?

Wij zenden alle virtuele races uit op grote schermen, zodat de toeschouwers de races kunnen volgen onder het genot van een hapje en een drankje.

Wat is de minimale leeftijd of lengte om bij jullie te kunnen racen?

Wij adviseren een minimumleeftijd leeftijd van 8 jaar en een minimumlengte van 140 cm.

Kan ik zelf een simulator kiezen?

De selectie van een simulator gebeurt automatisch. Boek je met meerdere mensen, dan is de kans zeer groot dat jullie naast elkaar zitten.

Is jullie locatie toegankelijk voor mindervaliden?

Onze locatie is toegankelijk voor mindervaliden. Heb je specifieke vragen, neem dan contact met ons op.

Kan ik zelf het circuit waarop geracet wordt kiezen?

Via het online reserveringssysteem kun je kiezen uit de beschikbare circuits op de door jou gewenste datum en tijd. Als je alle simulatoren van de grid afhuurt, kun je zelf bepalen op welk circuit en met welke instellingen je racet.

Kan ik zelf de racewagen uitkiezen?

Iedereen krijgt automatisch een racewagen uit dezelfde klasse toegewezen. De game is zo geprogrammeerd dat alle auto’s gelijkwaardig zijn.

Hoelang duurt een race experience?

Een standaard racesessie duurt ongeveer een uur, waarvan je circa 45 minuten aan het racen bent. De exacte lengte kan per racesessie enkele minuten afwijken en hangt af van hoe snel het deelnemersveld is.

Kan ik bij jullie wat eten of drinken?

Racesquare Alkmaar heeft een uitgebreid food court met in het midden een prachtige bar. Je kunt bij ons terecht voor een snack, lunch tot een uitbereid diner.

Mag ik mijn eigen consumpties meenemen?

Het is niet toegestaan eigen consumpties bij ons te nuttigen.

Kan ik bij jullie vergaderen of een zakelijk arrangement boeken?

Wij bieden diverse mogelijkheden voor zakelijke events tot 250 personen. De arrangementen zijn direct via de website te boeken. Neem voor het gebruik van de boardroom en de meer maatwerk evenementen contact met ons op.

Wat zijn de corona regels?

Wij volgen altijd de RIVM-richtlijnen. Kijk voor meer informatie op: www.rijksoverheid.nl