Alkmaar wijzigen
+31 85 130 4335 Tickets

Volg ons op

Cadeaukaart

Het ultieme cadeau voor racefans!

vacatures

Kom werken bij Racesquare!

Masterclass

Snel met Coronel!

racesquare alkmaar

Racesquare Alkmaar biedt ruim 1000m2 pure racebeleving. Hier scheur je over de mooiste Formule 1-circuits ter wereld, koop je te gekke merchandise, kijk je samen de races op grote schermen en geniet je van een hapje en een drankje op het gezellige food court. Eerst nog even vergaderen, boek dan onze boardroom.

Stap in een van de zestig racesimulatoren en neem samen met negentien andere coureurs gedurende een uur deel aan een vrije training, kwalificatie en hoofdrace. Je hoeft geen game-ervaring te hebben om optimaal te kunnen presteren tijdens het simracen. Jouw persoonlijke marshall staat daarbij altijd voor je klaar en niemand minder dan Tom Coronel spreekt je vanuit de virtuele pitstraat toe.

Racesquare Alkmaar is de ultieme plek voor Formule 1-fans, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes en groepsarragementen. Schuilt er een echte Max Verstappen in jou? We zien je binnenkort graag op onze locatie in Alkmaar!

Houd onze website en socials in de gaten, of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

reserveren

Kies jouw ultieme experience

Race experience

Lees meer

Gevorderden race

Lees meer

Masterclass

Lees meer

Racesquare TV commercial

Impressie

Reviews

jullie krijgen deze score alleen van mij als het net zo vet wordt als in Zandvoort en Utrecht!

Cornee

Ik wil heel graag met mij man en kinderen langskomen, maar omdat we nog niet kunnen reserveren hebebn we maar cadeaubonnen gekocht. hopelijk gaan de deuren snel open, want ze kunnenniet wachte!

Lennie

Ik heb net gereserveerd voor 24 april op imola. even kijken of ik een beetje dezelfde rondetijden haal als op tv ;)

Bakker