Alkmaar wijzigen
+31 85 130 4335 Tickets

Volg ons op

Cadeaukaart

Het ultieme cadeau voor racefans!

vacatures

Kom werken bij Racesquare!

Experiences

Race experience

Lees meer

Zomervakantie

Lees meer

Codes inwisselen

Lees meer

Gevorderden race

Lees meer

racesquare alkmaar

Racesquare Alkmaar biedt ruim 1000m2 pure racebeleving. Hier scheur je over de mooiste Formule 1-circuits ter wereld, koop je te gekke merchandise, kijk je samen de races op grote schermen en geniet je van een hapje en een drankje op het gezellige food court. Eerst nog even vergaderen, boek dan onze boardroom.

Stap in een van de zestig racesimulatoren en neem samen met negentien andere coureurs gedurende een uur deel aan een vrije training, kwalificatie en hoofdrace. Je hoeft geen game-ervaring te hebben om optimaal te kunnen presteren tijdens het simracen. Jouw persoonlijke marshall staat daarbij altijd voor je klaar en niemand minder dan Tom Coronel spreekt je vanuit de virtuele pitstraat toe.

Racesquare Alkmaar is de ultieme plek voor Formule 1-fans, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes en groepsarragementen. Schuilt er een echte Max Verstappen in jou? We zien je binnenkort graag op onze locatie in Alkmaar!

Houd onze website en socials in de gaten, of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

reserveren

Racesquare TV commercial

Impressie

Reviews

Erg Leuk onderdeel van een geslaagd vrijgezellenfeest. Wij komen snel weer terug, maar dan zonder ‘Bruid-Barry’

Bob

Afgelopen weekend een uurtje mogen racen. Wat een leuke beleving om tegen ANDEREn te kunnen racen in deze setting. Alleen al als je binnenloopt kijk je je ogen uit. Aanrader, ik ga snel nog een keer.

Jep

Ik wil heel graag met mij man en kinderen langskomen, maar omdat we nog niet kunnen reserveren hebebn we maar cadeaubonnen gekocht. hopelijk gaan de deuren snel open, want ze kunnenniet wachte!

Lennie